Z dôvodu pre potreby zachovania kvality, čerstvosti, trvanlivosti a hygienických požiadaviek sú všetky naše výrobky zákazníkom dokončené, nejedná sa o polotovary. Naša výrobňa splňa prísne hygienické požiadavky a dodržiava zásady HACCP – čo je globálne najrozšírenejším systémom zameraným na zaistenie bezpečnosti potravín.

Informácie o zložení produktov

Skrátené zloženie produktu je uvedené pri každom produkte individuálne . Spôsob vyhotovenia ako aj samotná výroba produktu je zaznamená v interných smerniciach spoločnosti a je predmetom obchodného tajomstva. Pri každom produkte je uvedený zoznam alergénov v danému produktu . Upozorňujeme , že všetky koláče sú pripravované na mieste , kde sa spracovávajú aj orechy a preto môžu obsahovať ich stopy.

Zoznam alergénov je nasledovný:

  1. Obilniny obsahujúce lepok 
(t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut, alebo ich hybridne odrody a výrobky z nich).
  2. Kôrovce a výrobky z nich.
  3. Vajcia a výrobky z nich.
  4. Arašídy a výrobky z nich.
  5. Sójové zrná a výrobky z nich.
  6. Mlieko a výrobky z neho, laktóza.
  7. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.